Työpajat

Toiminnallisia työpajoja oppimisen tueksi

Nuorten toimintakeskus Happi tarjoaa kouluille ja oppilaitoksille opetuksen tueksi toiminnallisia työpajoja. Innostavien, aktivoivien ja ryhmän toimintaa tukevien pajojen työvälineinä on laaja kirjo kulttuurisia keinoja: musiikki, teatteri ja draamakasvatus.

Pajojen sisältöä ja kestoa voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan. Niissä on mahdollista käsitellä opetussuunnitelmallisia aiheita tai laajempia kokonaisuuksia, kuten päihteitä, itsetuntoa ja identiteettiä tai ympäristökasvatusta.

Työpajat ovat helsinkiläisille oppilaitos- ja nuorten ryhmille maksuttomia, mutta joissakin tapauksissa perimme pienen materiaalimaksun (lisätietoja alla). Ensi sijalla ovat perusasteen ylimmät luokat sekä toisen asteen opiskelijat.

Teatteri ja draamakasvatus @Narri

Tyynyrallia ja ryhmädynamiikkaa

  • Pajassa tutkitaan toiminnallisin menetelmin ryhmän vuorovaikutusta, ryhmädynamiikkaa ja sen kehittämistä. Samalla tutustutaan muihin ryhmäläisiin – myös ihan uudessa valossa.
  • Osallistujamäärä: 8-25
  • kesto: 90 min

Arvojen ja unelmien pelikenttä

  • Jatkotyöpaja niille jotka ovat olleet Tyynyrallia ja ryhmädynamiikkaa -työpajassa. Pajassa tutkiskellaan toiminnallisin menetelmin itselle tärkeitä asioita ja kuinka niitä voisi vahvistaa elämässä.
  • Osallistujamäärä: 8-25
  • kesto: 1,5 h

Yhteyshenkilöt / Teatteri- ja draamakasvatus:
Samuli Mäkisalo, puh: 09 310 79250, samuli.makisalo@hel.fi
Laura Mboup, puh: 050 5591 758, laura.mboup@hel.fi

 

Helsinki Freedom Records tarjoaa kouluille, oppilaitoksille ja muille ryhmille opetuksen tueksi biisipajaan.

Pajan sisältöä ja kestoa voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan.

Biisipaja on helsinkiläisille oppilaitos- ja nuorten ryhmille maksuton.

Osallistujat tekevät musiikkia – tavoitteena on tehdä kokonainen biisi alusta loppuun. Työpajassa voi soittaa, laulaa tai räpätä. Biisin rakenne ja aihe määräytyvät osallistujien toivomusten mukaan.

Osallistujien lukumäärä: 5-10

Kesto minimissään: 2h