Värkkäämö, Kannelmäen nuorisotalo

Värkkäämö on kädentaitojen ja kuvataiteen työskentelytila, jossa voit toteuttaa omia ideoita ohjaajien avustuksella tai työskennellä itsenäisesti. Tila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ompeluun, kankaanpainantaan, painoseulojen tekoon ja maalaamiseen. Käyttöösi saat paitsi välineitä, myös materiaaleja.  Meiltä löytyy mm. pinssikoneita, ompelukoneita, saumureita, brodeerauskone, vinyylileikkuri, kankaanpainoseuloja, koruntekotarvikkeita sekä paljon muita välineitä ja materiaaleja.

Värkkäämö sijaitsee Kannelmäen nuorisotalon tiloissa, osoitteessa Klaneettitie 5. Meille pääset nopeasti kehäradan I- ja P-junilla, sekä Helsingin keskustasta busseilla numero 42 ja 43. Hapesta pääset Värkkäämöön kätevimmin nappaamalla bussin numero 56 Kalasatamasta.

Avoimina iltoina maanantaisin 17.00-21.00 sekä torstaisin klo 17.00-21.00 voit tulla työstämään omia töitäsi joko itsenäisesti tai ohjaajan apua hyödyntäen. Avoimien iltojen lisäksi järjestämme teemoitettuja työpajoja. Värkkäämön syksyn 2018 muusta ohjelmasta löydät lisätietoa täältä.

Toimintamme on ilmaista ja se on suunnattu 13-29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Lisäksi nuorten ryhmät ja järjestöt voivat lainata Värkkäämön tiloja, työvälineitä ja laitteita toimintaansa. Lainattavissa on mm. rintanappikoneita ja ompelukoneita.

Kuvia sekä lisätietoa löydät Facebookista ja Instagramista.

Katso Värkkäämön avoimet illat ja tilavaraukset: Värkkäämön avoin – kalenteri ja Pikku-Värkkiksen avoin – kalenteri

Lisätietoja puhelimitse 040 641 1707
varkkaamo@hel.fi.