Värkkäämö

Värkkäämö on kädentaitojen ja kuvataiteen työskentelytila, jossa voit toteuttaa omia ideoita ohjaajien avustuksella tai työskennellä itsenäisesti. Tila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ompeluun, kankaanpainantaan, painoseulojen tekoon ja maalaamiseen. Käyttöösi saat paitsi välineitä, myös materiaaleja.  Meiltä löytyy mm. pinssikone, ompelukoneita, saumurreita, brodeerauskone, vinyylileikkuri, kankaanpainoseuloja, koruntekotarvikkeita sekä paljon muita välineitä ja materiaaleja.

Värkkäämö sijaitsee Kannelmäen nuorisotalon tiloissa, osoitteessa Klaneettitie 5. Meille pääset nopeasti kehäradan I- ja P-junilla, sekä Helsingin keskustasta busseilla numero 41, 42 ja 43.

Avoimina iltoina maanantaisin 16.00-21.00 sekä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17.00-21.00 voit tulla työstämään omia töitäsi joko itsenäisesti tai ohjaajan apua hyödyntäen. Avoimien iltojen lisäksi järjestämme teemoitettuja työpajoja. Keväällä 2017 on luvassa muun muassa Savityöpaja ja kirjansidontaa.

Toimintamme on ilmaista ja se on suunnattu 13-29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Lisäksi nuorten ryhmät ja järjestöt voivat lainata Värkkäämön tiloja, työvälineitä ja laitteita toimintaansa. Lainattavissa on mm. rintanappikoneita ja ompelukoneita.

Kuvia sekä lisätietoa löydät Facebookista ja Instagramista.

Katso Värkkäämön avoimet illat ja tilavaraukset: Värkkäämön avoin – kalenteri ja Pikku-Värkkiksen avoin – kalenteri

Lisätietoja puhelimitse 040 641 1707
happi.varkkaamo@hel.fi.