Sankarit

Sankarit-toiminta Nuorten toimintakeskus Hapessa torstaisin klo 17.30-20.30.

 

Sankarit-toiminta on tarkoitettu eri tavoin vammaisille 15–29 -vuotiaille nuorille.
Voit osallistua ohjattuun toimintaan, viettää mukavia hetkiä ystäviesi kanssa, tutustua uusiin ihmisiin tai halutessasi myös oleskella omassa rauhassa. Nuoret ovat mukana ideoimassa ja toteuttamassa toiminnan sisältöjä, tule sinäkin!

 

 

LEIRI-ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ NYT! Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä:

https://goo.gl/forms/TaU7gmLDPBCGwztH3

 

 

 

Sankarit

 

SANKAREILLE TIEDOKSI

Voidaksesi osallistua toimintaan tarvitset ilmaisen jäsenkortin, jonka voit lunastaa meiltä. Tulosta siis jäsenkorttihakemus tai pyydä se ohjaajaltasi.

Illoissa työskentelee aina vähintään 5 ohjaajaa. Nuoria illassa saattaa olla 50, joskus jopa enemmän. Siksi olisikin tärkeää, että ohjaajat tietävät taksilla kulkevien nuorten osoitteet ja taksien hakuajat. Taksin hakuajan voitte ilmoittaa esim. tekstiviestillä tai antamalla sen nuoren mukaan lapulla. Mikäli osoitteenne on muuttunut tai nuori on esim. asuntolaharjoittelussa, ilmoittakaa tiedot ohjaajille. Näin turvaamme nuoren taksilla kulkemisen oikeaan osoitteeseen.

Toivomme lämpimästi, että otatte meihin yhteyttä jos jokin asia mietityttää. Ilmoitattehan myös meille akuutit nuoren elämäntilanteeseen vaikuttavat asiat, jotta ohjaajien olisi mutkatonta työskennellä nuoren kanssa.

Ohjaajiin saa yhteyden parhaiten toiminta-torstaisin klo 15.00–21.00 soittamalla numeroon 040 1696 278. Muuna aikana yhteydenotto onnistuu sähköpostilla osoitteeseen sankarit@hel.fi

Sankarit-toiminnan ohjelman ja muuta tietoa Sankareista löytyy myös Sankareiden Facebook-sivuilta!