Sankarit

 

Sankarit-toiminta on tarkoitettu eri tavoin vammaisille 15–29 -vuotiaille nuorille.
Voit osallistua ohjattuun toimintaan, viettää kivoja hetkiä ystäviesi kanssa, tutustua uusiin ihmisiin tai halutessasi myös oleskella omassa rauhassa. Nuoret ovat mukana ideoimassa ja toteuttamassa toiminnan sisältöjä, tule sinäkin!

 

 

 

SANKAREILLE TIEDOKSI

Tervetuloa Sankarit-toimintaan! Kiva kun olet mukana!

Voidaksesi osallistua toimintaan tarvitset ilmaisen jäsenkortin, jonka voit lunastaa meiltä. Tulosta siis jäsenkorttihakemus tai pyydä se ohjaajaltasi.

Sankarit-iltoihin voivat osallistua 15-29-vuotiaat nuoret. Illoissa voit hengailla, viettää aikaa ystävien kanssa, tavata uusia tuttavia, osallistua ohjattuun toimintaan tai järjestää sitä itse. Voit myös olla osallistumatta mikäli siltä tuntuu. Torstai-iltojen lisäksi joka toinen perjantai järjestetään Sankarit vol 2 -iltoja, jotka ovat avoimia kaikille 15-29-vuotiaille.

Nuoria illassa on n. 30-50. Siksi olisikin tärkeää, että ohjaajat tietävät taksilla kulkevien nuorten osoitteet ja taksien hakuajat. Taksin hakuajan voitte ilmoittaa esim. tekstiviestillä tai antamalla sen nuoren mukaan lapulla. Mikäli osoitteenne on muuttunut tai nuori on esim. asuntolaharjoittelussa, ilmoitattehan tiedot ohjaajille.

Toivomme lämpimästi, että otatte meihin yhteyttä jos jokin asia mietityttää. Ilmoitattehan meille myös akuutit nuoren elämäntilanteeseen vaikuttavat asiat, jos koette, että meidän on syytä tietää niistä.

Ohjaajiin saa yhteyden Sankarit-toiminnan numeroon 040 169 6278 tai s-postitse sankarit@hel.fi

Sankarit-toiminnan ohjelman ja muuta tietoa Sankareista löytyy myös Instagramista nimellä sankarit_toiminta tai Sankareiden Facebook-sivuilta!

 

 

Sankarit