Järjestökonttori

Etsittekö toimistotilaa?

Helsinkiläisille nuorten ryhmille ja nuorisojärjestöille on avattu uudenlainen yhteisöllinen työtila – JÄRJESTÖKONTTORI – joka sijaitsee nuorten toimintakeskus Hapen ensimmäisessä kerroksessa. Järjestökonttori yhdistää nuoret ja nuorten kanssa toimivat järjestöt saman katon alle ja luo näin uudenlaista toimintakulttuuria ja monenlaisia mahdollisuuksia nuorisoasiainkeskuksen ja järjestöjen väliselle yhteistyölle.

Työtilassa on tarjolla kuusi työpistettä (voit työskennellä millä tahansa vapaana olevalla työpisteellä), langaton internet-yhteys ja lukolliset kaapit. Järjestön / nuorten toimintaryhmän posti on myös mahdollista ohjata järjestökonttoriin.

JÄRJESTÖKONTTORI
Avoinna MA–SU klo 8.30-21.00

  • 6 työpistettä
  • langaton verkkoyhteys
  • lukolliset kaapit
  • postilokerot

Miten pääsette mukaan?
Järjestökonttorin käytöstä tehdään sopimus nuorisoasiainkeskuksen kanssa. Se laaditaan kunkin järjestön käyttötarpeen mukaan.
Järjestökonttoritilaa kaudelle 1.6.2017–31.8.2018 haetaan JÄRJESTÖKONTTORI -käyttövuorohakemuksella. Käyttövuorohakemus tulee toimittaa Nuorten kansalaistoiminnan toimistoon, PL 5000, 00099 Helsingin kaupunki.

Hakemuksia otetaan vastaan ympärivuotisesti ja voit hakea tilaa myös lyhyemmäksi ajaksi, esimerkiksi väliaikaisen projektin käyttöön. Kysy lisätietoja!

Lisätietoja antavat rita.tuohimaa@hel.fi

 

Järjestökonttorissa nyt:

Etelä-Suomen Seikkailijat ry 
Bass Campus ry
Nuorisoseura Karjalan Nuoret ry 
PÄÄKAUPUNKISEUDUN cosplay-yhdistys
Harmaasudet ry
Suomen Rooli- ja Miniatyyripelaajat ry 
Harrastajateatteri Kipinä Ry
Tiuku ry,  Rimlab 
Suomen Setlementtiliitto ry, monikulttuuristen nuorten toimintaryhmä
Curly ry 

Järjestökonttori

Nuorten toimintakeskus Happi
JÄRJESTÖKONTTORI
Sörnäisten rantatie 31