Signaali Goes Live

Ensimmäinen Signaali Goes Live -tapahtuma järjestetään lauantaina 26.1.2019 klo 12-14:30.

Signaali Goes Live on nuorten suunnittelema ja tuottama tapahtuma. Ensimmäisen liven teemana on sosiaalinen media. Sen tapahtumapaikkana toimii Keskuskirjasto Oodi, Helsingissä ja tapahtuma lähetetään suorana Youtubesta.

Ensimmäisen tapahtuman ohjelma:

Klo 12-12:30 Tähtibrunssi

Tähtibrunssi mahdollistaa rennomman keskusteluympäristön sosiaalisesta mediasta tutulle henkilölle ja hänen elämälleen somen siivittämänä

Klo 12:30-13 Sosiaalisen median tulevaisuus -paneeli

Paneelissa tuodaan esiin useita näkökulmia sosiaalisesta mediasta erilaisten ihmisten toimesta. Panelisteille sosiaalinen media on tuttu ympäristö.

Klo 13-13:30 Luento ”Näin käytän somea -työssäni”

Luennolla katsojalle tarjotaan laaja kuva siitä, miten nuoriso-ohjaaja Jenni Hurskainen käyttää sosiaalista mediaa osana työtään.

Klo 13:30-14 Haasteet

Luvassa on hulvattoman hauskoja haasteita sosiaalisen median vaikuttajien kanssa.

Klo 14-14:30 Keikka

Signaali Goes Live huipentuu livekeikkaan ja Oodin monitoimisalin valtaa käsinkosketeltava tunnelma myös livestreamin läpi jokaisen kotisohvalle!

Signaali Goes Live -tapahtuman suunnittelu on aloitettu kesällä 2018. Vuodelle 2019 tapahtumia on neljä, ja jokainen niistä keskittyy omaan teemaansa: Some 26.1, Pelit 27.4, Musiikki 24.8 sekä Mielenterveys 23.11

Tapahtumien tavoitteena on muun muassa nuorten sosiaalinen vahvistuminen, sekä kehittää Signaalimedian toimintaa entistä parempaan ja monipuolisempaan suuntaan. Nuoret haluavat oppia uutta, mutta myöskin näyttää, että nuorissa on potentiaalia tuottaa ja tehdä tämän tyyppisiä tapahtumia.

Haluaisitko sinä olla tapahtumassa mukana ja tukea nuorten toimintaa? Tai oletko nuori ja kiinnostunut tulemaan mukaan tekemään livetapahtumia?

The post Signaali Goes Live appeared first on Signaalimedia.

Lähde: Signaalimedia RRS