Tähtien turvatit

Stjärnornas Kungabarn

3.12. klo 18 Lilla Teatern, Helsinki

Nuorten biisintekijöiden vuoropuheluja Z.Topeliuksen kanssa Tähtien turvatit-kirjan tekstin pohjalta reflektoiden sitä omiin kokemuksiinsa ja nykypäivään. Prosessissa on syntynyt koskettavia biisejä, jotka heijastavat tämän päivän nuorten maailmaa ja suuria kysymyksiä.

Biisit ovat syntyneet yhdessä mm. Punaisen ristin yksintulleiden, Happi Priden ja Rimlabin nuorten yhteistyössä rasismin vastaisissa ja moninaisuutta edistävissä Tiedon julkistamisen kulttuuritehtaan ( Tiuku r.y) biisipajoissa.

Visuaalisen toteutukseen osallistuu Kallion kuvataidelukion opiskelijoita, jotka myös ovat osallistuneet pajoihin.

ohjaaja Emilia Nousiainen, kuva Julianette

Esityksen jälkeen jatkamme keskustelua  teemalla  Songlab Ab-Nuorten oma musiikki ja uudet oppimisen tilat. Keskustelemassa mm. Rimlab-pajaan osallistuneita nuoria, Paleface, Kaisa Kettunen, Leena Suurpää ja Anna Kuoppamäki

Tapahtuman järjestävät biisipajasarjan tuottanut  Tiedon julkistamisen kulttuuritehdas ry., Taideyliopisto ja Lilla Teatern.

Tervetuloa!