Värkkäämö jää pian kesätauolle!

 

Värkkäämö jää kesätauolle ensi viikon jälkeen

Viimeiset avoimet illat järjestetään ensi viikon maanantaina 14.5. ja torstaina 17.5. klo 17-21.

Kuluneeseen kevääseen on mahtunut paljon siistejä juttuja, kuten Operaatio Pulssin kursseja, Ompelulanit ja aivan mielettömän tehokkaita avoimia iltoja. Kiitos kaikille kevään aikana toimintaan osallistuneille, teidän kanssa on ollut mahtavaa!

 

Avoimessa Värkkäämössä valmistunut solmutyyny

 

Näillä näkymin palaamme kesätauolta viikolla 35, mutta tiedotamme siitä lisää lähempänä ajankohtana. Ryhmiin ilmoittautuminen starttaa heti elokuun alussa, eli silloin kannattaa olla valppaana. Kesän aikana meidän kuulumisia voi seurata Facebookissa ja Instagramissa.

Ja tärkein asia lopuksi: Tavoitteemme on suorittaa Värkkäämössä kesän aikana massiivinen suursiivous. Tämähän siis tarkoittaa sitä, että jos sulla on tiloissamme keskenkeräisiä töitä, niin ne kannattaa viedä kesän ajaksi muualle säilytykseen. Etteivät vahingossa joudu siivousvimman kohteiksi.

Toivottavasti nähdään vielä ensi viikolla!