HattuMedian kevät käynnistyy pe 26.- su 28.1.2018

HattuMedian kevät käynnistetään ensi viikonloppuna 26.-28.1.2018.

Perjantaina 26.1. Nuorten Toimintakeskus Hapen 3. kerroksessa sijaitsevassa HattuMediassa vietetään avointen ovien päivää klo 17-19 . Tervetuloa tutustumaan toimintaan tai kertomaan toiveesi kevään tapahtumiin ja tuotantoihin. Saa tulla myös ihan vain moikkaamaan Eeviä, Reijoa ja muita hattumedialaisia ja juomaan kupin kahvia!

HattuRadion kevätkausi starttaa

HattuRadion kevätkausi käynnistetään radiotoimittajien koulutusviikonlopulla la 27.-su 28.1. klo 9.30-16. Ohjelmassa on miettiä yhdessä HattuRadion tulevaisuuden sisältöjä: Minkälaisista aineksista koostuu hyvä soittolista? Mikä erottaa HattuRadion muista radioista? Tuleeko minun ottaa jotain erityiistä huomioon ohjelmaa tehdessäni. Lisäksi keskitytään oman ohjelman markkinointiin somessa. Mietitään minkälainen mainos toimii ja mitä kaikkea radiotoimittajan täytyy tehdä, jotta ohjelma saa kuulijoita.

Tarkempi ohjelma julkaistaan tapahtuman sivuille Facebookiin keskiviikkona 24.1.

Ilmoittaudu mukaan

Mukaan voit ilmoittautua vastaamalla kyselyyn tai lähettämällä sähköpostilla eevi.savolainen(a)hel.fi. Kerrothan sähköpsotissa nimesi, puhelinnumerosi, erityisruokavaliosi tai ruoka-aineallergiasi ja toiveesi viikonlopun suhteen.

Aloitusviikonloppuun ovat tervetulleita kaikki vanhat ja uudet hattumedialaiset. Mukaan toimitukseen pääset olemalla a) 15–25-vuotias ja b) kiinnostunut radion tekemisestä. Aikaisempaa kokemusta radiotyöstä et tarvitse.

Lisätietoja HattuMedian toiminnasta:

Eevi Savolainen
Mediatuottaja
040 334 6752
eevi.savolainen(a)hel.fi

Reijo Jumppanen
Mediatuottaja
041 512 1793
reijo.jumppanen(a)hel.fi

Lähde: Hattumedia RRS uusi