Malmin Tubemiitti Live pe 6.10 klo 18

Malmin Tubemiitti pe 6.10 klo 18-21.30 Malmitalolla ja livenä youtubessa ! Paikalla on Daniel Okas, Tuuli, Roni Back ja Miklu. Luvassa Meet & Greettejä, esityksiä ja haasteita

Livelähetystä voit seurata tältä sivulta tai Hattumediatoimituksen youtube-kanavalta https://www.youtube.com/user/hattumediatoimitus

Tubemiitti tulee jälleen! Tubettajaveljekset Miklu ja Roni Back, laulaja-tubettaja Tuuli ja muusikko-tubettaja Daniel Okas! Tule tapaamaan heitä livenä.

Lavalla nähdään myös paikallisia nuoria kuten Elo. On fanikuvia, meet & greettejä, musiikkia… Tubemiiitin tuottajanuoret ja yleisö pääsevät haastamaan tubettajia.

Helsinkiläiset Backin veljekset kahmivat tänä vuonna Tubeconin järjestämässä Awardsissa palkintoja. Miklu Backilla on seuraajia yli 165 000 ja veljellään Ronilla jopa yli 282 000. Mahtavia tubettajia – hauskoja ja kiinnostavia, joiden toistensa mollaus jaksaa aina naurattaa. Roni voitti Vuoden vloggaaja ja Yleisön suosikki -kategoriat – eikä ihme, hän on ihan huippu. Pikkuveli Miklu palkittiin Vuoden tähtilupauksena. Nämä kundit ovat nyt livenä tavattavissa – olisi jo perjantai 6.10.!

Tuuli on nuori artisti, tubettaja ja sosiaalisen median edelläkävijä. Hän avasi ensimmäisenä tunnetuista artisteista oman YouTube-kanavan ja voitti Tubeconissa 2017 Vuoden musiikkikanava -palkinnon. Uusin Cover EP on herättänyt mielenkiintoa myös ulkomailla ja Tuulin Despacito-coveria on YouTubessa kuunneltu yli puoli miljoonaa kertaa.

Daniel Okas on 19-vuotias artisti ja tubettaja. Vuonna 2015 Daniel latasi pianolla säestetyn cover-version Major Lazerin hitistä Lean on ja siitä tuli nopeasti viraalihitti. Daniel on tehnyt videoita myös muiden artistien kanssa kuten Vilma Alinan, SAARAn, Artem x Yonasin ja Sini Yaseminin. Daniel on featannut Tuulin Justin-singlellä. Danielilla on yli 35 000 seuraajaa kanavallaan.

Nuorten oma Tubemiitti järjestetään jo kolmatta kertaa.

HUOM: alle 12-vuotiaat aikuisen seurassa.

Yhteistyössä Operaatio Pulssi! ja Malmitalo

https://www.facebook.com/events/115709575845174/

Lähde: Hattumedia RRS uusi