Yöjytää, dyykkausta ja UG-Helsinkiä – Kallion lukio valloittaa jälleen Hatturadion

Tämän viikon keskiviikkona Hatturadiossa kuullaan Kallion lukiolaisten radiokurssin huipentava lopputyölähetys. Suorassa lähetyksessä on tarjolla juttuja mm. dyykkauksesta, Helsingin pimeistä puolista ja nostalgisista lastenohjelmista. Tarkammat ohjelmatiedot alla!

 

Kallion lukio Hatturadiossa ke 27.9. klo 12–20:

PARTNERS IN CRIME klo 12–13
Millainen on naisten asema rikollisia vastaan? Mitä vankilapappi näkee kaltereiden sisällä? Eevi ja Jenna pohtivat rikollisuutta niin feminismin kuin rikollissarjojenkin näkökulmasta.

PIKKU KOLMONEN klo 13–14
Tuttiritari, Pingu ja Muumilaakson Tarinat. Vanhat ajat, hyvät ajat, varsinkin kun on puhe lastenohjelmista. Tule kuuntelemaan nostalgiantäyteistä lähetystä, jossa kolme vanhusta muistelee niitä kunnon lastenohjelmia, jotka peittoavat nykypäivän 3D-kuutiot ja kirkkaanväriset pumpulipallerot mennen tullen. Lisäksi vieraillaan Lintsillä! Muistoja herättelevät Iris, Judit ja Telma.

RAJA klo 14–15
Mitä yhteistä on äärettömällä ja rajalla? Tämä radiolähetys. Kaiken takana on Iso Idea. Ison Idean takana ovat Milla, Minttu ja Valo.

ALAMAAILMARADIO klo 16–17
Mitä Helsingin underground pitää sisällään? Salaisia väestönsuojia, teknobiletunneleita, tekojärviä, taidetta… Helsingin syvimpiin syövereihin kanssanne laskeutuvat Elsa, Risto ja Aamu.

YÖRADIO klo 17-18
Millaista on Helsingin yössä? Mitä yötyöntekijät kokevat yön aikana? Onko Helsingin yö niin vaarallinen kuin väitetään? Jenni ja Karoliina sukeltavat pimeään ja ottavat selvää!

YÖVAHTI klo 18–19
Kreisejä tarinoita sankareista ja humalaisista. Studiossa Luna ja Helmi sekä perkeleenmoista yöjytää, menomestavinkkejä ja yleistä riehumista.

ROSKARADIO 19–19-30
Mitä on dyykkaus? Mihin kaikki yksinäiset banaanit kaupoista katoavat? Mitä herkullisia aarteita kauppojen roskiksilta löytyy? Roskisten saloja ja ruokahävikkiä penkovat Venla sekä vieraileva dyykkaajakaveri. Lähetyksen aikana käydään myös dyykkaamassa.

Haluatko sinäkin tehdä
ohjelmaa Hatturadioon?

Hatturadion uuden ohjelmakartan suunnittelu käynnistyy tänä perjantaina 29.9. klo 17–20 nuorten toimintakeskus Hapessa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 15–25-vuotiaat radion tekemisestä kiinnostuneet. Lisätietoa Facebook-eventistä!

Lähde: Hattumedia RRS uusi