Hatturadion syyskausi käynnistyy – Tervetuloa suunnittelemaan entistä parempaa nuorten radiota!

Millaisessa radiossa sinä haluaisit työskennellä?

Tule kertomaan mielipiteesi Hatturadion syyskauden avajaisiin, joissa räjäytetään ilmaan kulahtaneet toimintatavat, ideoidaan jotain täysin muuta ja pyöräytetään käyntiin uusi, entistä ehompi nuorten radio.

Kokoonnumme nuorten toimintakeskus Hapessa 16.–17. syyskuuta. Viikonlopun aikana annat äänesi kuulua, tapaat muita nuoria radiotoimittajia, pidät hauskaa ja kokeilet monenlaisia tapoja tehdä radiota. Tämän lisäksi pääset ammentamaan vinkkejä tulevalle radiourallesi alan ammattilaisilta.

Radionuudistusviikonloppuun ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat hatturadiolaiset. Mukaan toimitukseen pääset olemalla a) 15–25-vuotias ja b) kiinnostunut radion tekemisestä. Aikaisempaa kokemusta radiotyöskentelystä et tarvitse.

lmoittaudu mukaan 13.9. mennessä sähköpostilla elina.mayra(a)hel.fi. Kerrothan viestissäsi mahdollisista ruoka-aineallergioistasi, sillä tarjoamme osallistujille syötävää. Paikkoja on rajoitetusti, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Työpajaan osallistuminen on maksutonta.

SIIS MITÄ?
Radion tekemisestä kiinnostuneille nuorille suunnattu työpaja, jossa tutustutaan toisiimme, tehdään radiota ja suunnitellaan HattuMedian radiotoimintaa.

MILLOIN?
16.–17.9.2017. Työskentelemme molempina päivinä klo 09.30–16.00.

MISSÄ?
Nuorten toimintakeskus Happi
Sörnäisten rantatie 31, Helsinki

MIKÄ?
HattuMedia on Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden ylläpitämä nuorten toimitus, jonka toimintaan osallistuminen on maksutonta.

MISTÄ SAAN LISÄTIETOA?
Elina Mäyrä
mediatuottaja, HattuMedia
elina.mayra(a)hel.fi, puh. 040 334 6752

Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

Lähde: Hattumedia RRS uusi