Värkkäämön syksy starttaa pian!

Värkkäämön syyskausi alkaa taas 4.9.

Värkkäämön syyskausi starttaa maanantaina 4.9. Avoin Värkkäämö jatkaa toimintaansa maanantaisin ja torstaisin klo 17-21. Värkkäämöstä löydät välineitä monenlaiseen käsillä tekemiseen ja luovaan toimintaan ja avoimissa illoissa on aina paikalla ohjaaja neuvomassa töissä eteenpäin. Tilojen ja välineiden käyttö on kävijöille maksutonta. Täysi-ikäisten kävijöiden on mahdollista käyttää tiloja sovitusti myös aukioloaikojen ulkopuolella; Tällä hetkellä vapaita aikoja on esimerkiksi lauantaisin. Olethan yhteydessä omaehtoisen käytön sopimisesta henkilökuntaan.

Syksyllä 2017 Värkkäämön kädentaitojen paja -ryhmät jakaantuvat kolmeen teemaan: Käsityö, ompelu ja muotoilu. Lähempänä joulua Värkkäämössä järjestetään lahjapajoja, joissa valmistuu muun muassa saippuaa ja kastokynttilöitä. Tänä vuonna järjestämme perinteiset Kynttiläpajat Nuorten toimintakeskus Hapen tiloissa. Värkkäämö tekee myös tiiviisti yhteistyötä Länsipulssin kanssa, lisätietoja syksyn kursseista: lansipulssi.munstadi.fi.

Työskentely Värkkäämössä edellyttää nuorisotoimen jäsenkorttia, jonka saat maksutta paikan päältä. Lomakkeen voit täyttää valmiiksi ja tulostaa täältä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: happi.varkkaamo@hel.fi