Tule tekemään lyhytelokuvia – Ilmoittautuminen Happi Kino -työpajaan on auki!

Hapen mediatoiminnot järjestää elokuussa viikon mittaisen mediatyöpajan, jonka aikana toteutetaan lyhytelokuvia ideoista valkokankaalle.

Happi Kino -työpaja mukailee kansainvälistä Kino Kabaret -menetelmää, jonka ideana on luoda elokuvia yhteisöllisesti ja nopealla tahdilla. Voit toimia elokuvissa juuri siinä roolissa kuin itse haluat: ohjaajana, näyttelijänä, kuvaajana, äänittäjänä, tuottajana tai maskottina tai kokeilla viikon aikana useampaa eri roolia. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta median tekemisestä, sillä saat apua muilta osallistujilta sekä ammattitaitoisilta ohjaajilta. Happi Kino ei ole kilpailu, vaan mahdollisuus tehdä ja oppia!

Työpaja järjestetään nuorten toimintakeskus Hapessa HattuMedian ja Studio1:n tiloissa 7.–12. elokuuta 2017. Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona elokuvia kuvataan kello 10–20 välillä, ja loppuviikon editointipäivinä toiminta on iltapainotteista. Happi Kino huipentuu lauantai-iltana kulttuurikeskus Gloriassa järjestettävään kaikille avoimeen ensi-iltanäytökseen.

Työpajan kohderyhmä ovat 15–25-vuotiaat, ja mukaan mahtuu 30 osallistujaa.

Happi Kino järjestetään yhteistyössä Euphoria Borealis ry:n kanssa, jolla on pitkä kokemus kansainvälisten Kino Kabaret -tapahtumien järjestämisestä.

Ilmoittaudu mukaan Happi Kinoon harrastushaun sähköisen lomakkeen kautta 3. elokuuta 2017 mennessä.

Lisätietoa:

Jens-Peter Cavonius
vastaava tuottaja, Hapen mediatoiminnot
jens-peter.cavonius(a)hel.fi, 040 661 4996

Elina Mäyrä
mediatuottaja, HattuMedia
elina.mayra(a)hel.fi,
 040 334 6752

Lähde: Hattumedia RRS uusi