#mitäänmieltäteltta esillä Sitratorilla perjantaina 28.4.

Synttärit, kirppis, Ravintolapäivä… #mitäänmieltäteltta on nyt lainattavissa nuorten omiin tapahtumiin!

Kuva: Titus Verhe/IHME-nykytaidefestivaali

 

Nuorisoasiainkeskuksen ja IHME-nykytaidefestivaalin yhteistyöprojekti, IHME-paja starttasi tänä keväänä Kannelmäen nuorisotalolla. Vuoden 2017 pajakonseptista ja ohjauksesta vastasivat taiteilijat Kalle Hamm ja Dzamil Kamanger. IHME-pajassa nimeltä  Mitään mieltä? tuunattiin siirrettävää pop up –telttaa nuorten käyttöön. Telttaa varustaessaan nuoret pohtivat omia mielipiteitään, tekivät viirejä, rintanappeja, spraymaalasivat ja painoivat kangasta teltan koristeeksi.

Valmis teltta julkistetaan perjantaina 28.4. klo 16-18 Sitratorilla, Kannelmäessä. Julkistamisen jälkeen klo 18 Kanneltalon kahvilan stagella tunnelmaa virittelee Arabic Music Band (Syyria, Kurdistan, Irak). Lämpimästi tervetuloa!

 

Kuva: Titus Verhe/IHME-nykytaidefestivaali

 

Lisätietoja teltan lainaamisesta: happi.varkkaamo@hel.fi.
Seuraa teltan matkaa somessa: #mitäänmieltäteltta