Hapen kiinteistö menee remonttiin

Kiinteistöä remontoidaan kesästä alkaen.

Nuorten toimintakeskus Hapen pohjakerroksessa ja kellarissa on kosteusvaurioita, jotka täytyy korjata mahdollisimman pian. Korjaustyöt on jo osittain aloitettu ja ne kestävät useita kuukausia.  Remontin aikana Hapessa ei voi olla normaalia toimintaa ja siksi toiminnat siirretään kesän aikana muihin tiloihin.

Osalle Hapen toiminnoista etsitään väliaikaisia tiloja ja osalle pysyviä tiloja mahdollisimman nopeasti. Emme kuitenkaan vielä tiedä, missä toiminta jatkuu syksyllä. Uusista tiloista tiedotetaan sitä mukaa, kun tilat ja aikataulut selviävät.

Tiedotamme tilanteesta Hapen verkkosivuilla ja Hapen oviin teipattavilla tiedotteilla. Vakituisten nuortenryhmien nuorille annamme tiedotteet myös kotiin vietäväksi.

Lisätietoja:

Kulttuurisen nuorisotyön yksikön toiminnanjohtaja

Ulla Laurio

ulla.laurio@hel.fi