Sankareissa juhlittiin ystävänpäivää!

miki-200x300

Miki

 

Hapessa juhlittiin ystävänpäivää 11.2. menestyksekkään ystävänpäivädiscon merkeissä. Disco oli osa Sankarit -toimintaa ja siitä vastasivat kokonaan nuoret itse. Discon järjesti discotiimi, joka koostui ohjelma-, musiikki-, juliste- ja koristeluryhmistä. Ryhmät ahkeroivat järjestelyjen parissa koko alkuvuoden: ohjelmanumeroita harjoiteltiin huolella, toivebiisejä kerättiin monena iltana, koristeita askarreltiin suurella innolla ja julisteita kiinnitettiin Happi-salin seinille. Discotiimissä mukana ollut Linda sanookin, että ”Discon järjestäminen vaati työtä, mutta mukavaa se kyllä oli”. Ohjelmanumeroista olivat vastuussa Miki, Emma, Sara, Piia-Maria ja Linda, musiikista vastasivat Elma, Harri ja Jenny, koristeita askartelivat Joel, Masi, Inka ja Elli ja julisteen suunnitteli Linda.

sankaritdisko-300x216

Discotiimi

Kun pitkään odotettu ilta koitti ja sali alkoi täyttyä discovieraista, jännitys tiivistyi. Discovalot välkkyivät ja katossa riippui koristeluryhmän askartelemia sydämiä. Ilta alkoi discojuontaja Mikin tervetuliaistoivotuksella, jota seurasi ohjelmaryhmän kokonaan itse suunnittelema ja toteuttama muoti- ja tanssishow. Yleisö hurrasi ja esiintyjät pyysivät lopuksi koko muun porukan tanssilattialle kanssaan joraamaan. Ilta oli täynnä hauskanpitoa, tauotonta tanssimista, musiikkia ja nousipa lavalle Harrikin villitsemään räp-esityksellään. ”Mahtava meininki!” – se jäi päällimmäisenä mieleen. Väkeä tosin oli tanssimassa niin paljon, että ”Ensi kerralla tarvitaan isompi lava”, toteaa Linda. Discotiimi kiittää vielä kaikkia osallistujia onnistuneesta illasta, ensi vuonna uusiksi!

IMG_3778-300x200

Teksti: Linda Peltonen & Minna Jauho