Hyppää meksikolaisen kulttuuriin pyörteisiin Värkkäämössä

Tällä viikolla, 26 – 29.10-2015, Värkkämössä on Pyhäinpäivän kunniaksi Meksiko-teema. Viikon aikana voit tehdä mm. koruja, hiuskoristeita, naamioita, mitä vain keksitkin, teemaan liittyen tai liittymättä. Naamiota voit esimerkiksi hyödyntää Halloween – asussasi tai antaa vaikka lahjaksi taiteellisuutta ja kulttuuria arvostavalle ystävälle, jolla tuntuu jo olevan kaikkea. Tiloissamme voit myös tuunata vanhan korusi uuteen uskoon. Kerää siis vanhat korusi nurkista lojumasta ja tule värkkäämään.

Mikäli korujen ja naamioiden väkertäminen ei sytytä juuri sinua, Värkkäämössä on mahdollisuus myös taidegrafiikan, lasinmaalausten ja tuikkulyhtyjen tekemiseen. Linokaiverrustekniikalla voi  toteuttaa vaikka hienot postikortit teemaan sopien.

10482292_10153328189133789_7218475542291067768_o

Torstain rekvisiittaa

Torstaina voit myös heittäytyä villiksi ja kuvauttaa itsesi painijan maskiin pukeutuneena studion tiloissa. Voit vaihtoehtoisesti maalata kasvosi myös vaikkapa ”Sugar skull” – tyyliin tai muuntautua Fridaksi. Muistoksi muodonmuutoksesta lähetämme sinulle studiossa napatut kuvat emailitse, joita varmasti kehtaa esitellä kavereille. Tässä taulu inspiraatioksi: https://www.pinterest.com/happivarkkaamo/viva-la-mexico/