Miksi rakastan miehiä-näyttely Happisalissa

Eräs kaikille läheinen, mutta kummallisen vähän esille nostettu aihe sai huomiota kun maanantaina Happisaliin avattiin jälleen uusi näyttely. “Miksi rakastan miehiä – kuvallinen tutkielma mieheydestä” on Verna Vilppulan kunnianosoitus miehiä kohtaan. Näyttely sisältää maalauksia, piirroksia, valokuvia ja tekstiä ja esittelee miesten erilaisia ominaisuuksia ikään tai heidän tyyliinsä katsomatta.

“Uutisissa miehet ovat sortajia, raiskaajia ja tappajia. Kauheus on esillä, minne kauneus jäi? Valtavasti on maailmassa kilttejä, innoittavia ja harmittomia miehiä.”

Violettioranssi

Näyttely on monipuolisuudellaan ihastuttava, ajatuksia herättävä ja onkin vieraskirjaan kirjoittaneen palautteen mukaan “tervetullut tuulahdus tunkkaiseen mediailmapiiriin”. Tule kokemaan näyttely omin silmin Happisalissa 31.8. asti, klo 8.30-20.30. Tervetuloa!