Osallistu RuutiExpon valokuvanäyttelyyn!

RuutiExpo järjestetään 24.10.2012 keskiviikkona Helsingin kaupungintalolla

Haemme näyttelyyn kantaaottavia valokuvia. Kuvia, jotka herättävät keskustelua ajankohtaisista aiheista, teoksia, jotka ottavat taiteellaan kantaa päivän kysymyksiin ja yhteiskunnalliseen todellisuuteen. Kerro mikä mättää ja mitä Helsinkiin pitäisi ehdottomasti saada. Onko kou- lussa kaikki hyvin? Minkä tarinan haluat kertoa omasta elämästäsi? Voit kuvata kameralla tai kännykällä.

Lähetä kuvat sähköpostiin 15.10 mennessä jjmaenpaa77@gmail.com.

Ilmoita:
1. Nimesi, 2. Osoitteesi, 3. Puhelinnumerosi, 4. s.postisi, 5. Kuvatiedot. Huomioi, että olet itse ottanut näyttelykuvat ja sinulla on niissä esiintyvien henkilöiden lupa lähettää kuvat näyttelyyn. Annat luvan julkaista kuvia nuorisoasiainkeskuksen nettisivuilla ja esitteissä sekä näyttelyssä.

T. Jari Mäenpää. Nuorisoasiainkeskus Nuorten toimintakeskus Happi Puh. 040 336 2103

www.ruuti.net