Työväenopistossa sarjakuva- ja nykytaidekursseja nuorille

Työväenopiston Kuvataidekeskus Happi järjestää nuorille kursseja nykytaiteesta ja sarjakuvasta.

Sarjakuvakurssilla (kurssinro 125685) tutustutaan sarjakuvan tekemisen perusteisiin, työvaiheisiin, keskeisiin työvälineisiin ja kuvakerronnan keinoihin. Kurssi järjestetään joka toinen lauantai 15.9.–10.11., yhteensä 20 tuntia. Tarkemmat kurssitiedot ilmoittautumista varten löydät tämän linkin takaa.

Nykytaiteen kurssilla (kurssinro 125675) pohditaan, mitä nykytaide on. Kurssiin sisältyy muutama lyhyt luento, joilla käsitellään tämän hetken merkittäviä ja kiinnostavia nykytaiteilijoita ja heidän teoksiaan. Niiden pohjalta ja inspiroimana toteutetaan omia teoksia maalaten, piirtäen, kollaasina ja sekatekniikoin yhdistäen. Viikonloppukurssi 5.-7.10., yhteensä 20 tuntia. Tarkemmat kurssitiedot saat täältä.

Kummallekin kurssille otetaan 10–12 opiskelijaa, varaa paikkasi pian! Kurssimaksu 14,10 euroa. Ilmoittautumiset 20.8.2012 alkaen joko osoitteessa https://ilmonet.fi/ilmo/, puhelimitse numeroon 09-310 88610 tai toimistoon (Keskinen alueopisto, Helsinginkatu 26). HUOM! Alle 18-vuotiaat eivät voi ilmoittautua verkossa.