Homman huipennus Hapessa 21.5.

Olet lämpimästi tervetullut Homman huipennukseen tutustumaan nuorten omaan toimintaan, keskustelemaan nuorten oman aktiivisuuden tukemisesta sekä juhlimaan upeita nuorten omia projekteja! Homma on Nuorten Akatemian ohjelma, jossa tuetaan 13–19-vuotiaiden nuorten omia projekteja. Helsingissä Homman huipennus järjestetään Hapessa maanantaina 21.5.2012 klo 17.00–19.00.

Ilmoittaudu mukaan

Huipennustilaisuuksissa palkitaan projektiryhmien nuoria ja innostetaan esimerkin voimalla muitakin nuoria toimimaan aktiivisesti omien ideoidensa toteuttamiseksi. Samalla on hyvä käydä nuorten ja aikuisten kesken keskustelua siitä, miten omalle paikkakunnalle saataisiin luotua entistä enemmän tekemisen mahdollisuuksia nuorille.

Huipennustilaisuuksiin on vapaa pääsy niin nuorille kuin aikuisille. Pyydämme kuitenkin ilmoittamaan tulostanne, jotta osaamme varata riittävästi tarjoiluja. Ilmoittautumislomake on osoitteessa www.homma.fi/huipennustilaisuudet.

Tutustu projekteihin

Huipennukseen valitut toteutetut nuorten projektit palkitaan 500−3000 euron jatkorahoituksella. Lähes 200 projektin joukosta huipennukseen valitut 8 projektia ovat esimerkillisesti toteutettuja ja niistä välittyy ryhmäläisten hyvä meininki.

Kaikille avoimella yleisöäänestyksellä on ratkaistu, kuinka suuren palkintosumman mikäkin projekti huipennuksessa saa.Projekteihin voit tutustua osoitteessa www.homma.fi/huipennus. Hapessa palkitaan CAS-hyväntekeväisyysprojekti.

Lisätietoja: http://www.homma.fi/huipennus

Rita Tuohimaa, rita.tuohimaa@hel.fi, puh. 310 89058