Teippaaja pro-elokuvailta keskiviikkona

Hapessa vietetään elokuvailtaa keskiviikkona 2.5. klo 17 alkaen. Illan elokuvana on Teippaaja pro. Tervetuloa!

Maistiaisia elokuvasta:
Olen Zoni, teippaaja Vantaan Tikkurilasta. Olen teipannut laittomasti 80-luvun puolivälistä lähtien, oppi-isäni Rich Lyonsin ohjeilla. Tikkurilassa on kuitenkin kilpailija, suomenruotsalai​nen amatööriteippaa​ja Johan, joka yrittää lunastaa minulta teippiskenen ykköspaikan. Näyttääkseni koko Tikkurilalle, lähdin Pariisiin boostaamaan mainettani.

Pariisin matka herätti minussa teippaamisen lisäksi erittäin henkilökohtaisi​a kysymyksiä, kuka olen? Onko todellisuuteni väärä? Miksi kaakelipinta on erilaista Ranskassa? Pariisissa hälytystaso oli terrorismiuhan takia nostettu äärimmilleen, ja sen saan tuntea pohjelihaksissa​ni. En olisi uskonut, että teippaaminen oli niin laitonta, mutta kuitenkin kansan keskuudessa hyväksyttyä. Vaikeinta oli päästää irti, kun haluaisi pitää kiinni. Varsinkin teipatessa.

Lisätietoja:
Rita Tuohimaa, puh. 040-3346751, rita.tuohimaa@hel.fi
www.teippaajapro.com