Maalaa viestisi päättäjille!

Katutaideprojekti Multicoloured Dreams ja Happi kutsuvat nuoria mukaan maalaamaan viestejä päättäjille!

Happi tarjoaa 12 vanerista 2,40m x 2,40m seinää maalaustarvikkeineen, nyt tarvitaan enää taiteilijat. Tule mukaan maalaamaan yksin tai ystäviesi kanssa! Valmiit teokset ovat esillä Hapen Arttia ja asiaa -tapahtumassa 14.10. ja myöhemmin marraskuussa järjestettävässä RuutiExpossa.

Arttia & Asiaa on tapahtuma, joka antaa nuorille mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin taiteen ja kulttuurin keinoin. Päivän aikana nuorilla on mahdollisuus osallistua erilaisiin työpajoihin tanssista teatteriin ja musiikista maalaamiseen. Tapahtuman kantavana teemana on ”Viestejä vaikuttajille”, ja tarkoituksena on tukea ja innostaa nuoria kokeilemaan erilaisia tapoja vaikuttaa. Nuoret voivat edistää ja laittaa liikkeelle mitä tahansa itselleen tärkeitä asioita omalla tavallaan ja monin eri keinoin – myös taiteen avulla. Arttia & Asiaa -tapahtuman tuotokset on tarkoitus tuoda päättäjien ja vaikuttajien nähtäväksi RuutiExpoon marraskuussa.

Aikataulu:

ti 11.10. klo 17-20 Mcd-projektin kick off, jonne voit tulla mukanasi valmis idea tai luonnos katutaidemaalaukseksi, tai saapua paikalle ideoimaan ja suunnittelemaan teostasi. Mcd kertoo toiminnastaan, auttaa suunnittelussa ja neuvoo toteutuksessa.

to 13.10. klo 10-18 teosten maalausta

pe 14.10. suuret teokset ovat valmiita ja esillä Hapen tapahtumapäivässä. Arttia ja Asiaa 2011 on esittävän taiteen tapahtuma, joka on alkulaskentaa marraskuussa Wanhassa Satamassa järjestettävälle RuutiExpolle. RuutiExpossa käynnistetään täysin uusi vaikuttamismalli Ruuti helsinkiläisille nuorille.

Arttia ja Asiaa -työpajat ja ohjelma järjestetään perjantaina 14.10.2011 Nuorten toimintakeskus Hapessa klo 12–16. Mukana ovat mm. Teatteri Poleemi, Q-teatterin nuoret, tissitytöt, Muddy Bones sekä Narrin Improryhmä. Lisäksi luvassa on yllätysnäyttely ja Multicoloured Dreams- yhteisötaidekollektiivi. Illan klubi tunnelmista vastaa AnamaLIVE yhteistyössä Animalian, Bass Camp:in ja HFR:n kanssa klo 18-22!

Tervetuloa!