SunCity Kalasatamassa!

Sun City on kaupunkiympäristön kehittämisprojekti, joka tehdään yhteistyössä nuorten kanssa. Toteutuspaikkana toimii Kalasatama. Suurelle yleisölle Sun City esittäytyy viikkotapahtumien muodossa heinäkuussa 2011.

16.7. Sun City-tapahtuman teema on Visuaalinen Kaupunki. Tänä TAITEILUPÄIVÄNÄ toteutamme erilaisia kaupungin visuaaliseen ympäristöön liittyviä työpajoja, joiden tavoitteena on kerätä materiaalia kaupungin kehittämiseen.

23.7. Sun City-tapahtuman teema on Fyysinen Kaupunki. Tämän LIIKEPÄIVÄN aikana toteutamme erilaisia kaupungin fyysiseen olemukseen liittyviä työpajoja, kilpailuja ja esityksiä. Pureudumme kaupunkitilan fyysisiin käyttömahdollisuuksiin.

30.7. viimeinen Sun City-tapahtuma on Ääni Kaupungissa KONSERTTI. Se päättää tapahtumasarjan ja kutsuu sinut ja muut nauttimaan laadukkaasta ja monipuolisesta musiikkitarjonnasta urbaaniin industriaaliympäristöön Kalasatamaan!

Lisätietoja ja tarkemmat tapahtumien sisällöt ja esiintyjät löydät linkistä: www.facebook.com/suncity2011